Salgsbetingelser

Salgsbetingelser.

Billederne, det være sig akrylmaleri eller andet materiale udbydes af Najas-Art-Gallery.

Jeg kan kontaktes på mobil 30483140  

Betingelserne for køb uddybes i det følgende. Det er min ret at kunne ændre i betingelserne. 

Hvis du ønsker at købe et maleri eller flere:

Hvis du ønsker at købe et eller flere af malerier fra hjemmesiden her, benyt da min kontaktformular og oplyser titel på det ønskede samt dine kontakt oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Jeg vil herefter kontakte dig for nærmere aftale, mhp. evt. fremvisning, inden det endelige salg foregår. Når du har accepteret salgsbetingelserne og overført betalingen, vil du modtage en mail med faktura og maleriet afsendes. 

Priser og Betaling: 

Alle priser, der er oplyst er i danske kroner og inklusiv moms, med mindre andet er opgivet. Priserne, der er opgivet er eks. emballage og forsendelsesomkostninger (Postdanmark). Priserne for dette oplyses inden salget via mail. Du har ved afhentning af det købte mulighed for at betale kontant og mobilpay. 

Ellers ved bank overførsel til: 

Reg. nr: 0892

Kontonr.: 0001020687

IBAN kontonr.: 

SWIFT-adresse/BIC: 

Maleriet afsendes, så snart betalingen er registreret, med mindre vi har aftale andet eller maleriet er på udstilling. 

Mulighed for rabat: 

Prutte om prisen? tænker du sådan…? Desværre kan du ikke på den måde lave en “god handel” med mig. Til gengæld har jeg bestræbt mig på, at holde priserne så langt nede, som mine omkostninger tillader det. 

Fremvisning: 

Hvis du ønsker, at se maleriet inden du beslutter dig, benyt da min kontaktformular og oplyse dit telefonnummer, så vil jeg kontakte dig for nærmere aftale. 

Spørgsmål/kontakt: 

Hvis du har spørgsmål omkring det købte maleri eller omkring forsendelse, fremvisning, afhentning eller andet der vedrører vores aftaler, vil jeg sætte pris på, at du kontakter mig via min kontaktformular.

Forsendelse/Levering af malerier: 

Forsendelserne sendes med Postdanmark og følger deres til en hver tid gældende priser og regler for formater samt deres forsendelses responstid. Du er velkommen til selv at afhente maleriet, efter aftale med mig. Ind i mellem kan det ønskede maleri være udstillet og kan derfor først leveres, når udstillingen slutter. Dette vil dog altid oplyses via mail, når du bestiller. 

Fortrydelsesret: 

Du har 14 dages fortrydelsesret med mindre vi har aftalt noget andet. 

Rettigheder/kopiering: 

Du vil kunne opleve på denne hjemmeside, at du måske har set tilsvarende billeder andets steds. Det er fordi, at jeg ind i mellem vælger, at sætte de malerier til salg, som jeg har lært at lave på uddannelse eller et kursus. Det er billeder, som jeg og andre kursister har købt rettighederne til at male, og som vi har tilladelse til at sælge. 

De malerier, jeg har malet, har jeg selv alle rettighederne til og det er ikke lovligt, at kopiere andres værker uden deres tilladelse. 

Jeg bestræber mig på, at mine malerier er unika/ lave dem så individuelle og unikke som muligt, så den, der køber billedet får sit helt eget personlige billede og sin helt egen personlige oplevelse. Jeg vil derfor være ked af, at du (forsøger) at kopiere disse.

Det er dog helt ok, at lade sig inspirere til selv at kaste sig ind i legen med farverne, men direkte kopiering er ikke ok! 

Hvis du ønsker at anvende nogle af mine malerier til fx forskellige kommercielle formål o. lign., er du velkommen til at skrive til mig for en evt. aftale. 

Du har mulighed for at trække din kunst køb fra i skat: 

Virksomheder kan bruge vægkunst, som fx malerier til at understøtte visioner og missioner, samt anvende maleriet til at få symboliseret værdigrundlaget direkte på væggen så at sige. Derudover kan et maleri være med til at skabe en ønsket atmosfære samt danne grundlag for samtale, blandt både medarbejdere og kunder på anden vis end vanligt. Hvis du har en virksomhed, har du mulighed for at afskrive maleriets værdi efter gældende skatteregler. (meget lig reglerne for afskrivning om driftsmidler) 

Læs mere om fordelene på:

www.skat.dk/SKAT.aspx?oID=391122&vID=0 

Skattereglerne giver vores erhvervsliv mulighed for at bruge kunst direkte i virksomhedens dagligdag – en mulighed som kan skabe glæde for alle. 

HÅBER AT DU BLIVER VIRKELIG GLAD FOR DIT BILLEDE, OG AT DET VIL VÆRE MED TIL AT BERIGE DIT LIV, PÅ DEN MÅDE SOM DU ØNSKER!